Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en normal bedel politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenlerinin kullanımı, sevimli güvenliğinin risk altında evetğu müstacel durumlar kabilinden mecburi durumlarla sınırlandırılmalıdır. Yangın merdiveni modelleri tasarlayan ve üreten firmalar, yangın eminği yönergelerinde tamlanan kural ve yönetmeliklere uymalıdır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve gökyüzü şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla çıkmak, projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek karınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdivenlerinin kullanıma yangın kapısı müsait şekilde boş bulundurulmasından, çatı veya çalışmayeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar konulevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride sarılmış kalabilir.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Bunun ciğerin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının Yangın Merdiveni Kapısı teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı Yangın Kapısı bulunmaması gerekmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kabil değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Report this wiki page